Szolgáltatások

Az Alapítvány a létesítő okirata szerinti tevékenységének és gazdálkodásának legfontosabb adatait a sfalapitvany.org weboldalon hozza nyilvánosságra.
Így különösen:
  • a vezető szerv döntésének tartalmát, időpontját és hatályát,

  • a felügyelő szerv írásos véleményeit,

  • szolgáltatásai igénybevételének módját és a

  • beszámolóit.

Zöldhulladék elhelyezés

Ismeretlen felhasználó, 2010. máj. 18. 15:20

Lehetőséget biztosítunk a környékbeli önkormányzatok és lakosság számára, a Zánka Fő u. 5. szám alatti ingatlanon - egyéb szennyeződéstől mentes - faág, nyesedék, szőlő venyige, vágott fű, és lomb elhelyezésére. A lerakás díja mennyiségtől függetlenül 2.000.-Ft/alkalom. A portaszolgálatot a Fatelep iroda dolgozói biztosítják, a fizetés és számlakiállítás is ott történik. Az Alapítványt legalább 50.000.- Ft mértékben támogató személyek/intézmények részére a lerakás a támogatás évében mennyiségtől függetlenül ingyenes. A lerakott zöldhulladékot természetközeli megoldásokkal újrahasznosítjuk.

Túravezetés, ismeretterjesztés

Ismeretlen felhasználó, 2010. máj. 18. 15:10

Az Alapítvány felajánlaja túravezetési szolgáltatását a helyi civil szervezeteknek, iskolai csoportoknak, egyéb érdeklődőknek. A szolgáltatást előzetes egyeztetés alapján lehet igénybevenni. Helyi kötődésű csoportoknak a szolgáltatás ingyenes. Más érdeklődőknek megegyezés szerint. A túra lehet gyalogos, vagy terepjáró gépkocsis is, de ez utóbbi kultúrált terepautózást, nem technikai sport jellegű sárdagasztó túrát jelent. 

Támogatások

Ismeretlen felhasználó, 2010. máj. 18. 14:51   [ 2010. máj. 18. 15:10 frissítve ]

Helyi civil szervezeteket, személyeket, önkormányzatokat, cégeket, illetve azok az Alapítvány céljaival egyező tevékenységét erőnkhöz mérten szívesen támogatunk aktív közreműködésünkkel, és/vagy anyagilag, illetve természetbeni juttatásokkal. Támogatási igényeket a kurátor e-mail címére küldött elektronikus levélben, vagy postai úton fogadunk. A levél tárgya "SF Alapítvány támogatás kérelem" legyen és szerepeljen benne a kívánt támogatás jellege, mértéke, célja és az általa elérni kívánt közérdekű eredmény. A Kurátor 30 napon belül dönt az igénylésről. Pozítív elbírálás esetén a kérelemről szóló határozata a honlapon való kihirdetéssel kerül közlésre az igénylővel. Amennyiben a döntés a honlap Döntéstár menüje alatt a kérelem beérkezésétől számított 30 napon belül nem jelenik meg úgy az elutasítást jelent. Az igénylés elutasításáról a Kurátor határozatot nem hoz. A Kurátor a dontéseit az igénylővel egyéb úton nem köteles közölni, a döntés hírdetmény útján való kihírdetésének figyelése és az ezzel összefüggő további kapcsolatfelvétel elsősorban az igénylő feladata. 

1-3 of 3